Fapte ȘOCANTE la Cluj! Un bărbat a fost arestat după ce a violat-o pe fetița de 15 ani a iubitei sale


Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat că a violat-o pe fiica adolescentă a concubinei sale.

La data de 2 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi despre faptul că o fată de 15 ani din comuna Vad, judeţul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către concubinul mamei sale, faptele petrecându-se la aceeaşi dată, în locuinţa bărbatului, unde minora locuieşte împreună cu mama sa, locuinţa fiind proprietatea bărbatului”, informează IPJ CLuj.

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul profitând de faptul că minora se afla în creşterea şi îngrijirea sa, a obligat-o pe minoră, prin constrângeri fizice şi morale să accepte un act sexual cu el.

Faţă de bărbat a fost dispusă, la data de 3 iulie a.c., măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la expirarea acesteia, a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care au dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook