Familie de vulpi „ca în revistele cu natură”, lângă un bloc din Cluj. Trebuie relocate pentru că se construiește în zonă - VIDEO


O familie de vulpi, demne de un pictorial pentru o revistă de natură și aventură, și-a făcut apariția lângă un bloc din Cluj-Napoca. Acum se caută relocarea pentru că ce e sălbatic nu mai are loc de blocuri, peste blocuri. 

Peste drum de blocul meu a apărut o familie de vulpi ( mama cu trei pui), foarte draguti, de altfel, dar zona e total nepotrivită pentru ei, fiind plin de locuințe, plus o clădire mare în construcție. Totodată la case sunt și pisici...ori apariția vulpilor le poate aduce sfârșitul”, a relatat o clujeancă. 

Cineva i-a recomandat să apeleze la Transylvania Wildlife Rescue (+40 741 028 697), iar acum familia de vulpi este monitorizată. ”Familia de vulpi este ținută sub observație și dacă se impune va fi relocată”, a mai spus clujeanca.

În imaginile video prezentate, vulpile se joacă, arată bine hrănite și sunt demne de un pictorial într-o revistă de natură și aventură.

Situația este total diferită pentru o vulpe depistată în Florești, numai piele și os. 

Comentarii Facebook