Familia Sterp, acuzată că-și vinde produsele la un târg din Cluj cu prețuri de Elveția: ”Cum vând puțin, cum umflă prețul”


Familia Sterp a fost văzută la un târg din Cluj, cu un stand de produsele din lapte și carne de oaie.

Afacerea familiei Sterp merge foarte bine, mama Geta fiind cea mai implicată, ajutată de fiica Getuța. Aceștia produc mezeluri și lactate de la stâna de oi pe care o dețin.

Familia Sterp a fost prezentă la Târgul din Negreni ca să-și vândă produsele naturale și este arhicunoscută datorită fiului Culiță Sterp, manelist apreciat la nivel național, dar cu puține probleme cu legea. Tot la Cluj, Culiță Sterp a fugit de poliție și a produs un accident în Piața Avram Iancu, fiind beat (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat), dar și drogat.

Ce prețuri practică familia Sterp la târguri

Un urmăritor de pe internet, care i-a recunoscut pe membrii familiei Sterp, a filmat și a postat pe TikTok.

Produsele afișate la stand aveau prețuri cuprinse între 60 și 90 de lei. Mama Geta cerea 60 de lei pe brânza de burduf, 75 de lei pe cașcaval și 90 de lei pe untul de oaie.

Internauții au fost șocați de prețuri. 

”Cum vând puțin, cum umflă prețul/ Voi vedeți ce prețuri au?/ Prețuri de Elveția!/ 60 de lei un kg și salariul e de 1.800 de lei, incredibil”, au fost câteva dintre comentariile celor din online.

Au fost și unii care au vorbit frumos: ”Respect pentru așa familie frumoasă și muncitoare!/ Ce aș cumpăra și eu de la voi!! Numai bunătățuri/ Dacă ne vom bate joc de producătorii locali vom ajunge să mâncăm doar gunoaiele străinilor din supermarket, fără să avem alternative”, au spus admiratorii familiei Sterp.

Comentarii Facebook