Familia șoferului care a murit așteptând Ambulanța la Turda acuză Poliția Turda: Nu ne-au anunțat nici decesul

 

Soția șoferului care a murit la Stejeriș, lângă Turda, deoarece Ambulanța a intervenit cu 50 de minute întârziere, iar Poliția după 30 de minute, aduce acuzații autorităților. 

 

Florin Datcu, bîrbatul din Urziceni, Ialomița, care și-a pierdut viața în accident, tatăl a doi copii, de profesie inginer, era și instructor auto și profesor de legislație rutieră, un sofer cu experiență și fără niciun accident până acum, precizează soția. 

 

Dupa ce l-am condus pe ultimul drum, am decis sa reconstituim condițiile incerte în care s-a produs nenorocirea. Deși au trecut 4 zile de la nefericita întâmplare, nimeni de la Poliția municipiului Turda nu ne-a contactat, nici măcar să ne anunțe decesul bietului om. 

 

Nu știm cum vi se pare dumneavoastră, dar noi începem să ne punem semne de întrebare în privința procedurii urmate de autorități, cu atât mai mult cu cât victima nu conducea mașina proprietate personală. 

 

Am vrea să cunoaștem dacă autovehiculul condus îndeplinea condițiile tehnice, cerute de lege sau... dacă a fost o greșeală a șoferului...?! Deși ne aflam la sute de km depărtare de Turda, am vrea să mergem la Poliția Turda, care... constatăm cu durere că rămâne în continuare mută”, ne-a scris soția șoferului, Simona Datcu.

 

O anchetă este în derulare la Serviciul de Ambulanță Cluj, ordonată de secretarul de stat Raed Arafat.

 

Sursele Știri de Cluj susțin că și la Poliția Turda se face o anchetă pentru a se afla de ce s-a intervenit atât de târziu.

 

ANCHETĂ in cazul unui șofer care a murit la Turda încarcerat pentru că Ambulanța a ajuns după 50 de minute

Comentarii Facebook