Falsul jandarm prins la Cluj era și spărgător de locuințe. Furase bunuri de 6.000 lei


Poliția Cluj anunță că falsul jandarm depistat la Cluj era deja căutat pentru comiterea unui furt din locuință.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secțiile 1, 2, în colaborare cu polițiștii Serviciului Criminalistic, au reușit identificarea și reținerea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Dumitrița, județul Bistrița Năsăud, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. 

În fapt, tânărul este bănuit că la data de 14 iunie a.c., în jurul orei 03.00, folosindu-se de calităţi false a pătruns în locuinţa unui bărbat de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde, profitând de neatenţia acestuia, ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 6.000 de lei”, informează IPJ Cluj.

Informația care a dus la identificarea bărbatului, a fost oferită de un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, care la data de 15 iunie a.c., în timp ce se afla în timpul liber l-a observat pe susnumitul îmbrăcat într-o ținută asemănătoare Jandarmeriei, având un comportament suspect.

Vezi mai multe despre caz AICI - Jandarm fals prins la Cluj de un jandarm adevărat

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Comentarii Facebook