”Facem și debarasări, fiare vechi adunăm!” - Duba care isterizează Clujul: ”Vara cu geamurile deschise era groaznic! Acum au mărit volumul!” - VIDEO


O dubă care bate tot Clujul creează neplăceri oamenilor, care trebuie să suporte anunțurile extrem de sonore. 

Acești indivizi care mereu îmi trezesc copilul… Vara cu geamurile deschise era groaznic. Mă gândeam că vine iarna, cu ele închise nu ne vor mai deranja. Surpriza... și au dat volumul mai tare! Fac multe ture și au mai multe mașini (dube) cu care circulă. Se poate face ceva în privința lor? Legal cu siguranță nu pot fi! Colectează fiare vechi, să pună afișe și să ne dea pace! 

Filmarea este din Mărăști, dar bănuiesc ca circulă în tot Clujul”, ne-a relatat o mămică nemulțumită, dar sigur problema este a multora.

Conform ”Regulamentului privind organizarea, autorizarea si amplasarea mijloacelor de publicitate pe raza municipiului Cluj-Napoca”, ”vehiculele special echipate în scopuri de publicitate nu vor utiliza instalaţie de sonorizare”.

Folosirea mijloacelor de publicitate sonore care pot tulbura liniştea publică, a vehiculelor publicitare care nu au obţinut aviz pentru publicitate temporară sau a mijloacelor de publicitate luminoasă care pot perturba traficul auto şi pietonal-amendă de la 1.000 lei la 20.000 lei”, se arată pe site -ul Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook