Miercuri 24 Aprilie

EXPLOZIE la un bloc în Florești! VIDEO și mărturiile locatarilor

 

Locatarii blocului de pe strada Gheorghe Doja din Florești, unde s-a produs o puternică explozie în noaptea de luni spre marți, au relatat ce s-a întâmplat după ora 2.00 noaptea.

 

Dormeam și în jur de ora 2.00 am auzit o bubuitură foarte puternică și nici nu am știut ce s-a întâmplat. Am deschis ușa de la dormitor și am văzut toată casa răvășită. Erau ceva flăcări și nu am știut pe unde să ieșim, pe ușă sau pe geam. A fost urât. Ulterior am aflat că la niciunul dintre apartamentele afectate serios nu era nimeni acasă”, a spus Simi Salvan, un bărbat care locuiește vis-a-vis de apartamentul de la parter care a explodat.

 

Am ieșit pe casa scării și am văzut că ieșea fum de la vecinul. Eram șocat. Am crezut că s-a zdrobit blocul pe noi. La mine e afectată ușa de la intrare”, a spus alt locatar.

 

Am auzit o bubuitură. Am ieșit pe casa scării și am văzut fum. Mi-am luat soția și copiii și am părăsit clădirea. Nu mi-am dat seama pe moment ce s-a întâmplat. Pagubele sunt mari la părțile comune. Structura de rezistență nu este afectată. Câteva zile vom sta fără gaz”, a spus alt bărbat.

 

Am crezut inițial că e un trăsnet. Ieșea fum puternic. Băteau ușile după explozie. Mi-am dat seama că e ceva explozie abia după aceea. Am pagubă la ușă și la mașină. Nu am evaluat nimic”, a spus alt bărbat care locuiește la etajul 2 al blocului de pe strada Gheorghe Doja.

 

Locatarii blocului așteaptă ca cei de la E.ON Gaz să stabilească exact cauza producerii exploziei pentru a vedea ce măsuri vor lua în continuare pentru recuperarea pagubelor.

 

EXPLOZIE ÎN FLOREȘTI! 16 apartamente au fost afectate și 6 mașini avariate pe strada Gheorghe Doja - FOTO


Comentarii Facebook