Explozie la o locuință din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost rănit FOTO/VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la o locuință din Cluj-Napoca.

Conform ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui apel de urgență privind producerea unei explozii, într-un imobil de locuințe, situat pe strada Pavel Roșca, din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat care suferise arsuri și o fereastră distrusă de deflagrație, a unei încăperi situate la parterul imobilului cu trei nivele.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat bănatului, care a suferit arsuri în urma deflagrației, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 85 de ani, care  a suferit arsuri superficiale la nivelul feței și de gradul 2 la nivelul mânii drepte. A fost consultată și soția acestuia, care se afla și ea în locuință în momentul producerii incidentului, fără a fi necesar transportul la spital.

Pompierii precizează că nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru celelalte apartamente din imobil. Din primele verificări, a fost distrusă o sobă de teracotă, cel mai probabil de la o deflagrație ca urmare a unei acumulări de gaze în interiorul acesteia.

Comentarii Facebook