Explozie de gaz pe strada Hașdeu la un fast-food. O persoană a murit - VIDEO

 

O explozie de gaz s-a produs pe strada Hașdeu nr. 21, din Cluj-Napoca.

 

ISU Cluj anunță că la acest caz au fost trimise 2 autospeciale de intervenție și un SMURD.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Din primele informații rezultă cu angajații unui fast-food de pe strada Hașdeu au verificat o butelie cu un chibrit aprins, iar aceasta a sărit în aer. O femeie a murit în urma deflagrației, iar doi bărbaţi au suferit arsuri de gradul 1 și 2.

 

 

Potrivit pompierilor ”explozia a survenit în urma unei acumulări de gaze la o rulotă de tip fast-food amplasată pe strada Hașdeu nr. 21 - 22”.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 1

 

Explozia s-a produs în timp ce doi bărbaţi care au montat o butelie de aragaz, au verificat cu un chibrit aprins dacă aceasta nu scapă gaz. Când aceştia au deschis flacăra, explozia s-a produs iar suflul exploziei a smuls uşa de termopan din perete aruncând-o peste stradă.

O angajată a unităţii alimentare care vroia să intre în fast-food chiar în momentul exploziei, a fost lovită de uşa de termopan şi a decedat pe loc.

 

Explozia a avut loc în jurul orei 08:40.

 

"Am auzit o bubuitură puternică şi s-a zguduit tot căminul. M-am speriat foarte tare", a declarat una dintre studentele cazate în Căminul 14 din Haşdeu, în vecinătatea căruia s-a produs explozia.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

"Explozia s-a datorat unei acumulări de gaze de la o buletie de gaz neoprită. Proprietarul a intrat în rulotă, a simţit miros de gaz,  a oprit robinetul buteliei şi apoi a cercetat cu un chibrit,  moment în care s-a produs deflagraţia. În urma exploziei au rezultat două victime, patronul plăcintărie care s-a ales cu arsuri de gradul 1 şi 2 dar care a refuzat internarea în spital şi angajata acestuia, o femeie de 46 de ani, care a decedat pe loc", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, Andrei Grecu.

Comentarii Facebook