Luni 5 Decembrie

Explicatii halucinante! Softul pentru inscrierile in clasa zero si clasa I "s-a spart" din cauza unor caderi de tensiune


Oficialii Ministerului Educatiei au oferit unele explicatii de-a dreptul halucinante pentru a motiva de ce nu a functionat softul pentru inscrierea elevilor in clasa pregatitoare si clasa I.

Softul cumparat de la firma Siveco a cedat din cauza unor caderi de tensiune produse luni dimineata la orele 4.00 si 2.00, "din cauza carora s-a spart hardul".

Purtatorul de cuvant al Ministerului, Tudorel Urianu, a afimat ca de la ora 5.00 s-a lucrat pentru transferarea datelor de pe hardul spart pe un altul.


"Este inca o dovada a incapacitatii ministerului si a actualilor guvernanti. Este un nou experiment pe spinarea parintilor, a cadrelor didactice si a directorilor. Ar trebui trasi la raspundere cei din minister, in speta secretarul de stat, Oana Badea, care raspunde de acest proiect si care nu ar trebui sa isi lanseze candidatura la Primaria Aiudului, ci sa se ocupe de aceasta clasa zero, care este zero din toate punctele de vedere", a declarat presedintele Sindicatului Liber din Invatamantul Preuniversitar (SLIPC) Cluj, Lucia Cojocaru.

 

Prima etapa a inscrierilor in clasa zero si clasa intai se desfasoara in perioada 5 - 16 martie.

 

Softul de la clasa pregatitoare nu functioneaza! Inscrierile sunt blocate la Cluj UPDATE - Inscrierile au inceput

Comentarii Facebook