Experiența neplăcută a unui clujean la vestitul Mc Donalds: “Doamna de la casă a spus ca sandviciul e doar puțin turtit” - FOTO


Un clujean a mers să ia masa la Fast-food - ul din Piața Mihai Viteazu și a avut o experiența extrem de neplăcută. I s-a servit un sandvici care părea facut acum o săptămână, după cum a relatat chiar acesta.

Duminica, la Mc Donald din Mihai Viteazul era plin de studenți. Fiind cererea prea mare, cei de la MC Donald isi bat joc de clienți si vând sandwich-uri am impresia de o săptămana făcute. Când i-am spus doamnei cum arata sandwich -ul, a spus ca nu are nimic, doar ca e un pic turtit. Cred ca cei de la ANPC ar trebui sa le faca o vizită.

Cred ca vroia sa îmi returneze banii, dar nici nu am mai stat. I l-am lăsat acolo. Doar le-am atras atențiaNiciodată nu o să mai mănânc la ei“, ne-a relatat cititorul nostru.

Probabil ca angajații au crezut ca acest client este doar mai pretențios și l-au tratat cu superioritate, dacă alții nu s-au plâns că sandviciurile par “lovite de o mașina”.

Dacă sunteți martorii unor incidente care pot deveni știri și aveți nevoie de susținere, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

65d0ace7-779c-4e9e-84be-e66ac150ad47.jpeg

Comentarii Facebook