EXCLUSIV - Un bărbat a murit din cauza DROGURILOR, în cartierul Mănăștur - FOTO

 

UPDATE 1

 

Al doilea bărbat a fost transportat la Clinica de Psihiatrie pentru a se vedea dacă în corpul său sunt substanțe interzise, conform Poliției Cluj. 

 

-----------------------

UPDATE

 

Conform martorilor de la fața locului, doi tineri trăgeau dintr-o țigară pe o bancă din spatele stației Minerva, apoi au rămas inerți pe bancă, dormind. La un moment dat, un trecător i-a observat și a încercat să îi miște, pentru a vedea ce este în neregulă cu ei, apoi a sunat la Ambulanță.

 

A trecut un băiat pe aici și când i-a văzut a vrut să îi miște. Când a văzut că unul dintre ei era vânăt la față și era rece, a sunat la Ambulanță. Când a auzit, celalalt tânăr de pe bancă s-a ridicat și a vrut să fugă în stație, dar l-au oprit și l-au luat cei de la Ambulanță”, a declarat un martor, pentru Știri de Cluj.

 

În acest moment polițiștii se află la fața locului și au început cercetările, urmând ca un echipaj IML să vină la fața locului pentru a ridica trupul persoanei decedate. Cealaltă persoană a fost transportată de un echipaj al Ambulanței.

----------------------------------------------------------------------------

 

Un bărbat a murit în cartierul Mănăștur, cauza, din primele declarații, ar fi consumul de droguri ”legale”. 

 

Bărbatul a fost găsit de trecători fără suflare, în spatele complexului Minerva, iar lângă el era un alt tânăr inconștient. ”Bărbatul era inert și nu mai respira, iar celălalt era într-o poziție nefirească, la fel ca și toți cei care se droghează în această zonă”, ne-a relatat un martor.

Comentarii Facebook