Excavatoristul criminal din Câmpia Turzii, cercetat penal pentru trei fapte. A spulberat visul tinerei pe care a lovit-o


O tânără de 25 de ani din Câmpia Turzii a fost lovită de lama unui excavator, în timp ce ieșea din curtea casei. Visul tinerei de ajunge asistentă medicală în cadrul armatei este acum spulberat, deoarece a suferit o fractură de bazin și are nevoie de luni de zile de recuperare.

Monica nu mai poate susține examenele pentru care se pregătea din greu.

Poliția îl cercetează pe D.C. în trei dosare, după cele petrecute în 21 ianuarie, în jurul orei 14.20, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Câmpia Turzii.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani,  din comuna Jucu care se deplasa cu buldoexcavatorul pe raza municipiului Câmpia Turzii, dinspre strada Petru Maior spre strada Simion Bărnuțiu, ar fi acroșat o tânără de 25 de ani care încerca să urce la volanul unui autoturism.

În urma impactului, tânăra a fost rănită, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, precizează anchetatorii.

Am ieşit din curte, am văzut că vine utilajul. Iniţial, am zis că nu deschid uşa ca să nu lovească cumva uşa. Când a ajuns în dreptul meu, am văzut că virează brusc stânga. În momentul acela nu am mai putut să reacţionez nicicum", a relatat Monica.

Reprezentantul firma unde lucrează D. C. a spus că a mai avut probleme de acest gen ”dar când e la lucru face cât patru. Îmi pare rău o dată pentru el că o s-o încurce, îmi pare rău pentru mine”.

WhatsApp Image 2021-01-27 at 11.33.55.jpegWhatsApp Image 2021-01-27 at 11.33.56.jpeg

Foto: Momentul în care lama excavatorului a strivit-o pe Monica

Dorel sau cei de la firma la care lucra acesta nu au avut nicio urmă de regret pentru tânăra de 25 de ani, care va petrece următoarele trei luni imobilizată în pat.

Foto: observatornews.ro

Comentarii Facebook