Sa dam o mana de ajutor! Elevii clujeni s-au calificat cu un film la finala unui festival mondial, dar n-au bani sa mearga!

17 elevi din Cluj-Napoca au realizat filmul Coffee with love, care s-a calificat in finala Festivalului mondial de creativitate de la San Remo. Dupa ce au muncit saptamani in sir pentru filmarea si montarea scrut metrajului, cei 17 elevi l-au trimis la San Remo si s-au calificat in finala.


Acum, insa, nu au bani pentru transport si cazare ca sa mearga la premiera. Asa ca Liga Intreprinzatorului Roman din Cluj s-a hotarat sa ii ajute.


A organizat, asadar,  proiectia de gala a filmului Coffee with Love, care va avea loc maine seara de la ora 18,00 la Casa de Cultura a Studentilor. Sa mergem asadar sa il vedem, intrucat toti banii care vor fi obtinuti vor fi folositi pentru deplasarea la San Remo.


Coffee with love este un scrut metraj realizat de elevi de la Liceul Lucian Blaga si Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu. Este un thriller de 30 de minute cu un scenariu si o regie originale . “Coffee with love” este singurul film romanesc calificat in finala festivalului de la San Remo.


Anul trecut, tot la festivalul mondial de creativitate, trupa  "Audienta Generala" a castigat  premiul intai pentru filmul "Five", o fictiune despre razboiul din Gaza.


Actrita din rolul principal era o eleva musulmana de la Liceul Lucian Blaga din Cluj, a carei familie se afla in Gaza in timpul bombardamentelor. Pentru a putea merge acum la premiera de la San Remo  ( 21-25 aprilie 2010) elevii clujeni au nevoie de 4000 de euro.


Comentarii Facebook