,,Este oribilă imaginea acelei zone/ Faceți ceva care sa aibă efect de durată” - Piata Mărăști, invadată de vânzătorii ambulanți


Piața Mărăști e cunoscută pentru volumul mare de clujeni care trec prin zilnic pe acolo pentru a-și face cumpărărturile. De acest lucru profită și vânzătorii ambulanți însă, care au împânzit  zona. Aceștia vând diferite obiecte pe unde apucă, în general pe trotuare, totul desfășurându-se evident în mod ilegal. 

,,Stația din Piața Mărăști este ocupată de vanzatori ilegali de flori. Este oribilă imaginea acelei zone. Propun înființarea unui sediu al poliției locale în acea zonă. Am observat nenumărate sesizări în ultimii ani cu privire la acest subiect în această zonă. Vă rog să faceți ceva care sa aibă efect de durată.” le-a cerut o clujeancă autorităților locale.

Într-adevăr, clujenii au reclamat și în trecut acest lucru, menționând că acești vânzători ambulanți au ajuns chiar să îi hărțuiască în încercarea de a-i convinge să cumpere ceva. 

Clujean, exasperat de vânzătorii ambulanți din Piața Mărăști: ,,Nu poți intra la o farmacie, la un magazin, la nimic pentru ca ei sunt prezenți mereu"



Comentarii Facebook