Joi 6 Octombrie

Escroc profesionist, prins e polițiștii clujeni. Cum păcălea oamenii să îi dea bani pentru a le face rost de telefoane la reducere


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat acuzat de comiterea mai multor fapte de înșelăciune.

Conform poamenilor legii, în perioada noiembrie 2018-2020, cel în cauză – un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș, ar fi comis 9 fapte de înșelăciune pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu total de peste 22.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că bărbatul a indus și menținut în eroare 9 persoane cu privire la faptul că are posibilitatea să achiziționeze telefoane la prețuri reduse, preferențiale. Astfel, se întâlnea cu acestea într-un complex comercial din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca, le lua banii și intra singur în magazin, spunând că va reveni. Ulterior, bărbatul părăsea magazinul pe cealaltă ieșire, cu banii asupra lui, fără a remite vreun telefon mobil.

În urma plângerilor depuse, a verificărilor efectuate  și a probelor administrate, polițiștii l-au identificat pe bărbat și l-au reținut 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune.

La data de 11 martie, procurorul a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

Comentarii Facebook