Escroc dat în urmărire națională, prins de polițiștii clujeni. Mai era căutat și pentru alte infracțiuni

Polițiștii clujeni au depistat, joi, o persoană datî în urmărire națională pentru săvârșirea unor pedepse cu închisoarea.

 


La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale, au depistat un bărbat urmărit național”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un bărbat de 31 de ani, din Turda, a fost depistat pe raza localității Florești. Pe numele acestuia erau emise trei mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, bărbatul are de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Cluj-Napoca.

De asemenea, Judecătoria Turda a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Un alt mandat de executare a unei pedepse de 1 an și 2 luni de închisoare era emis pe numele acestuia de către Judecătoria Câmpeni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Gherla.






Comentarii Facebook