Emoționant! Un salvator clujean de la SMURD s-a retras la pensie, dar i-a lăsat ștafeta fiicei sale - FOTO


Ovidiu Udrea, plutonier adjutant șef la SMURD Turda, s-a retras la pensie, moment care a coincis cu intrarea în activitate a fiicei sale, Neptina. Colegii plutonierului au postat o fotografie din tinerețe, în care acesta apărea alături de fiica lui, în mașina SMURD. 

După ani și ani, cei doi chiar au apucat să lucreze împreună, chiar dacă pentru scurt timp, pentru că plutonier adjutant șef Ovidiu Udrea s-a pensionat, lăsând-o în urma lui pe fiica Neptina.

Un vis împlinit! Alături de tatăl meu, eroul meu. Voi încerca să mă ridic la nivelul la care ai fost tu și poate chiar să îl depășesc. Pensie lungă tati și cât mai multe bucurii alături de noi!”, a spus Udrea Neptina.

collage.png

Și…am ajuns la final de carieră, cea de salvator. Am servit cu onoare, dedicare și mândrie. Simt că nu renunț cu adevărat, o las pe fiica mea să continue. Ultimele ture de serviciu am avut plăcerea de a lucra alături de Udrea Neptina - o mare mândrie pentru mine. Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar!!!”, a spus, emoționat, Ovidiu Udrea. 

344729595_190570257140186_156631693287554224_n.jpg

Emoți s-a transmis în întreg colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Colegul nostru de la Detașamentul Turda, plutonier adjutant șef Udrea Ovidiu, și-a iubit atât de mult meseria, încât i-a transmis pasiunea și fiicei sale. Drept urmare, Neptina a urmat cursurile programului Salvator din Pasiune și a devenit voluntar pe ambulanțele SMURD.

Momentul trecerii în rezervă vine în cariera fiecărui militar, astfel că Ovidiu a ținut să efectueze ultimele gărzi alături de Neptina. După ce și-au încheiat tura, cei doi au refăcut o fotografie atât de dragă. Probabil că de acolo a început totul! Felicitări din partea noastră!”, au transmis și cei de la ISU Cluj.

collage.png

Comentarii Facebook