Emisiunea Știri de Cluj LIVE vă propune azi un invitat special: Un șerif din SUA, născut în Transilvania

 

Robert Stoika este un șerif de 41 de ani din Ohio și va veni joi seara, de la ora 19.00, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Robert Stoika s-a născut la Cluj-Napoca, a copilărit la Brașov și la 14 ani a plecat cu familia în SUA, unde a ajuns să lucreze ca polițist. 

 

El se află în concediu în România, dar a acceptat invitația Sindicatului Național al Agenților de Poliție de a participa la o serie de evenimente de promovare a muncii de poliție. 

 

Robert Stoika a fost zilele trecute prin școlile din Brașov și le-a povestit tinerilor ce să facă pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor.

 

Să te uiţi bine la ăla care încearcă să facă rău, că noi aşa putem să-l prindem, da? Dacă-i gras, dacă-i subţire, dacă-i înalt, dacă-i mic, dacă are barbă, dacă are mustaţă. Detalii”, a povestit Robert Stoika, şerif în Ohio.

 

Împreună cu șeful Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Constantin Mandache, Robert Stoika va participa la emisiunea Știri de Cluj LIVE unde se va vorbi despre cele două sisteme de poliție.

 

Dacă aveți întrebări, moderatorul emisiunii Delia Cărbune le așteaptă la rubrica de comentarii.






Comentarii Facebook