Emilia Groza revine la sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Cluj

Concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru postul de presedinte-director general al CJAS Cluj a fost castigat de Emilia Groza.

 

Emilia Groza, membru al PSD, a fost singurul candidat inscris, dupa ce la primul concursul organizat in luna mai nu s-a prezentat niciun candidat. Emilia Groza a obtinut la probele de saptamana trecuta nota 9,3 la examenul scris si 8,71 la interviu.

 

"M-am hotarat cu greu sa ma inscriu la concurs. Examenul a fost la fel de greu ca si pana acum", a declarat Emilia Groza. Ea a sustinut acum al cincilea concurs pentru postul de director al CJAS Cluj. Groza a semnat vineri contractul de management si a preluat din aceasta saptamana postul de presedinte-director general al CJAS Cluj.

 

Emilia Groza a mai detinut postul de conducere al Casei in perioada 2000-2005, dar si intre 2008-2009. In decembrie 2009, ea a fost demisa printr-un ordin al ministrului Sanatatii, dupa ce au fost modificati indicatorii de control a managementului cu mai mult de 50 %.

Comentarii Facebook