Miercuri 24 Aprilie

Emil Boc s-a dat cu caiacul pe lacul Gheorgheni, alături de tineri


Primarul Emil Boc a urcat în caiac, alături de tinerii cu nevoi speciale în cadrul unui proiect inedit, care se desfășoară în această perioadă pe lacul Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca.

Zeci de tineri cu condiții sociale, deficiențe de vedere sau dizabilități locomotorii sunt introduși de instructorii profesioniști ai Asociației Caiac Smile în tainele caiacului și altor sporturi.

Cu această ocazie, am transmis un mesaj de susținere pentru acești tineri, care demonstrează că prin sport, orice barieră socială poate fi înlăturată. 

În cadrul proiectului ”Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” tinerii au oportunitatea de a practica patru sporturi săptămânal: 

- caiac (în fiecare zi de luni, între orele 11:00 și 15:00, pe Lacul Gheorgheni, din Iulius Parc), - baschet (în fiecare zi de miercuri, între orele 9:00 și 11:00, la Baza Sportivă Gheorgheni, în parteneriat cu Fundația Special Olympics România), 

- tenis de masă în parteneriat cu Clubul Sportiv Lamont,

- tenis de câmp (în fiecare zi de sâmbăta, între orele 12:00 și 14:00, la Winners

Sports Club).

Proiectul este desfășurat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului local Cluj-Napoca în parteneriat cu DGASPC și RADP Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook