Emil Boc își prezintă cele mai mari realizări din 2013. Vezi care e cel mai mare regret al său



Emil Boc a vorbit la finalul ședinței de Consiliu Local de luni despre cele mai importante realizări ale Primăriei Cluj-Napoca din anul 2013.

În 2013 am reușit să finalizăm linia de tramvai, care reprezintă, după părerea mea, cel mai important proiect de infrastructură al Clujului din ultimii 5 ani, faptul că s-a terminat parking-ul din Mărăști, s-a terminat sala de sport de la liceul cu program sportiv și faptul că am reușit să ajutăm firmele clujene prin acel proiect de hotărâre prin care au fost scutite de plata penalizărilor de întârziere”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Edilul a mai precizat că o altă reușită o reprezintă deblocarea proiectului Sălii Polivalente, despre care spune că deja a fost desemnat un câștigător, iar un contract va fi semnat până la sfârșitul anului.

Aș mai face precizarea că menținerea prețului la gigacalorie, în condițiile în care peste tot în țară prețul a crescut, însă la Cluj a rămas la fel, reprezintă un câștig pentru noi. Menținerea și extinderea gratuităților pentru transportul în comun reprezintă de asemenea un lucru bun pentru municipalitate. Faptul că au demarat cel puțin patru proiecte europene mari, mă refer la Centrul de industrii creative și IT, la proiectul de ticketing, la proiectul de modernizare a căminelor cluburilor pentru pensionari, alături de proiectul bike sharing”, a mai spus Boc.

Primarul a menționat însă că cel mai mare regret al său este că nu a putut finaliza lucrările la Sala Polivalentă în anul 2013.

Nefinalizarea Sălii Polivalente reprezintă, după părerea mea, proiectul care aș fi dorit să se fi realizat în 2013. DIn nefericire acest lucru nu a fost posibil, din cauza complicațiilor juridice. E bine că măcar în ultima zi a anului se descâlcește și acest proiect”, a mai punctat edilul Clujului.

Comentarii Facebook