Elevii cu deficiente de auz sustin etapa nationala a "Concursului National pentru elevii cu deficiente de auz" la Cluj-Napoca

 

Etapa nationala a "Concursului National pentru elevii cu deficiente de auz" incepe in 4 aprilie de la ora 16.30 la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, cand copiii se pot insrie in concurs.

Elevii calificati pentru etapa nationala vor sustine proba scrisa pentru disciplina Limba si literatura romana, respectiv proba practica la Tehnologia informatiei si comunicarii in data de 5 aprilie, iar in data de 6 aprilie proba scrisa la Matematica si proba practica la Educatie plastica. Ulterior acestia vor fi oaspetii unor activitati conexe competitiei: turul interactiv al orasului, carnaval, vizite la muzee, la Gradina Botanica.

Elevii concureaza din dorinta de a confirma in spatiul comunitar cunostintele si talentul in domeniul literaturii, matematicii, educatiei plastice si tehnologiei informatiei si comunicarii.

Premierea elevilor va avea loc in 7 aprilie, la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca la ora 9.00, in cadrul festivitatii de incheiere a Concursului National pentru elevi cu deficiente de auz.  

Concursul este organizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, prin Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.

Comentarii Facebook