Elevii clujeni s-au intrecut intr-un concurs privind respectarea regulilor de circulatie cu bicicleta


Elevii clujeni s-au intrecut, in 27 mai, intr-un concurs privind respectarea regulilor de circulatie cu bicicleta. Castigatori au fost elevii de la Liceul de Arte Plastice "Romul Ladea".

Concursul, organizat de Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, face parte din faza judeteana a competitiei "Educatie Rutiera, Educatie pentru Viata".

Fiecare dintre componentii celor 13 echipaje inscrise in concurs au sustinut 4 probe – cea de completare a chestionarelor cu intrebari generale despre conduita in trafic, cea de indemanare in conducerea bicicletei, de cunoastere si respectare a semnificatiei indicatoarelor rutiere si de arbitraj.

Dupa o adevarata competitie, locul I a revenit echipei de elevi care a reprezentat Liceul de Arte Plastice "Rolumus Ladea" – Cluj Napoca, locul II – echipei municipiului Gherla (elevi ai Liceului teoretic "Petru Maior" si ai scolii Generale nr. 1), iar locul III echipei municipiului Turda  formata din elevi ai Liceului Teoretic "Liviu Rebreanu" si Scoala Generala "Andrei Saguna.

Echipa castigatoare va participa in cursul lunii iunie la etapa nationala organizata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Comentarii Facebook