Luni 30 Ianuarie

Elevii clujeni au acces gratuit la Muzeul de Artă în cadrul programului ”Școala Altfel”Elevii clujeni vor beneficia de acces gratuit la muzeul de Artă din Cluj-Napoca în cadrul programului educațional ”Școala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean Cluj, pentru că au fost de acord cu propunerea mea, care facilitează accesul gratuit în Muzeul de Artă Cluj în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”, pentru elevii din ciclul primar, gimnazial şi liceal, însoţiţi de un cadru didactic. Îi așteptăm la muzeu, cu drag, pe toți elevii !”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, care a venit cu propunerea la Consiliul Județean.

Proiectul se va desfășura în perioada 7-11 aprilie, iar ghidajele se vor desfăşura în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri astfel: ora 10:00 (Palatul Bánffy); ora 11:00 (Galeria Naţională); ora 12:00 (Palatul Bánffy); ora 13:00 (Galeria Naţională); ora 14:00 (Palatul Bánffy).

Comentarii Facebook