Eleva cu 10 la BAC, de la Gheorghe Șincai, va studia în Olanda: Îmi deschide mult mai multe oportunităţi


Nicole Tănase, absolventa de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Cluj-Napoca, care a luat zece la BAC, după contestații, va studia în Olanda, la profilul International Business, de la University of Groningen.

A fost admisă pe baza unui examen, a mediilor din liceu, a activităţilor de voluntariat şi a recomandărilor, singura condiţie fiind să îşi ia Bacalaureatul. 

Consider că o facultate în străinătate îmi deschide mult mai multe oportunităţi şi pe profilul ales cursurile pe care le oferă această facultate mi-au plăcut, m-au atras şi ideea de a învăţa în engleză, de a cunoaşte foarte mult persoane, din diferite colţuri ale lumii şi toate oportunităţile care mi se vor oferi mă fac foarte încrezătoare şi am zis că ar fi o alegere potrivită pentru mine”, a explicat tânăra pentru ebsradio.ro.

Unul din criteriile care au contat în admiterea ei la universitatea olandeză a fost şi activitatea de voluntariat, tânăra prestând astfel de activităţi la mai mult festivaluri din Cluj. Experienţa preferată rămâne însă cea de la Campionatului European de Tenis Masă pentru Cadeţi şi Juniori din 2018, găzduit de Cluj-Napoca.

Foarte mulți tineri buni din România aleg să studieze în Olanda, după ce Anglia le-a închis porțile. 

Nicole a luat zece la două materii, Istorie și Logică, iar la Limba şi Literatura Română, 9.35. După contestație nota i-a fost mărită la 10.

Comentarii Facebook