Elev spulberat de o mașină pe Memorandumului - VIDEO

 

Un elev a fost lovit în plin de un autoturism pe strada Memorandumului.

 

Doi elevi traversează grăbiți strada fără să se asigure. De fapt, doar unul… P.S.: S-au băgat lecțiile alea obligatorii și eficiente de educație rutieră în școli, sau le mai dăm copiilor timp să-și strice frezele pe străzi?”, se întreabă cel care a filmat scena.

 

Accidentul s-a produs luni, 4 decembrie, în jurul orei 14.00. Minorul accidentat are 15 ani și este din Florești.

 

Un minor, de 15 ani, din Floreşti, care s-ar fi angajat într-o traversare neregulamentară, a fost surprins şi accidentat uşor de un autoturism”, precizează Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

 

În timp ce făceau cercetarea la fața locului, polițiștii au fost acostați de un bărbat băut, care a devenit agitat. Acesta nu fusese implicat deloc în producerea accidentului, dar le-a adresat injurii polițiștilor.

 

Un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influenţa alcoolului, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor care efectuau cercetarea la locul producerii unui accident rutier şi le-a adresat acestora injurii, refuzând să plece de pe partea carosabilă.

 

În momentul în care poliţiştii i-au solicitat să se legitimeze, bărbatul a încercat să fugă, fiind imobilizat de poliţişti şi condus la secţia de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional”, a mai precizat Carmen Jucan.



 

Video: Trafic Tube

Comentarii Facebook