Sambata 3 Decembrie

Electric Castle Festival văzut de un alt blogger. De ce evenimentul a fost o reușită

 

Festivalul Electric Castle a stârnit păreri contradictorii. Unora li s-a părut că organizarea a lăsat de dorit, dar alții cred că lucrurile au stat mult mai bine, creându-se un duel al bloggurilor.

 

Doar cuvinte de lauda am!

 

Comunicarea

 

Începand de la afisarea stradala, continuand cu informatiile trimise pe canalele clasice de comunicare online (facebook, twitter, site-ul oficial) si terminand cu aplicatia mobila (aplicatie senzationala, simpla, la obiect, intuitiva si folositoare),publicul a fost informat, simplu, dar clar, despre tot ce inseamna, reprezinta festivalul castelul electric.

 

Nu cred ca cineva poate sa zica ca nu a vazut/auzit de festival. Nu cred ca cineva poate sa zica ca nu a inteles de unde sa-si cumpere bilete. Nu cred ca cineva poate sa zica ca nu a inteles unde are loc festivalul. Nu cred ca cineva poate sa zica ca nu a stiut cu ce sa ajunga la festival. Nu cred ca cineva poate sa zica ca nu a stiut ce artisti si cand se urca pe scena. Nu cred ca cineva a avut o intrebare, care sa nu-si gaseasca raspunsul rapid si usor!

 

Transportul

 

Pentru ca Bontida se afla la 30 km de Cluj Napoca, principalul motiv sa nu participi la festival ar fi fost transportul. Cum ajung la festival si cum ma intorc. Ei bine, ma aplec in fata lor si ii felicit pentru modul profi prin care au rezolvat aceasta problema. Pe langa informatiile pe care le ofera pentru cei care vor sa mearga cu masina si mersul trenurilor, au mai pus la dispozitie autobuze, care circulau cu o frecventa din 15 in 15 minute, din Cluj Napoca, de la Cluj Arena, catre Bontida, la doar 6 lei.

 

Parcarea amenajata pentru cei care au ales sa mearga cu masina, la pretul de 5 lei pentru toate cele 3 zile de festival, la doar 15 minute de mers pe jos pana la castel, a fost mai mult decat o alegere inteleapta. Traficul nefiind blocat iar masina ta avea loc de parcare, intr-un loc in care nu iti faceai probleme.

 

Bravo lor!”, a scris Dan Ciulea, pe blogul său.

 

Lăudată a fost și zona de campare amenajată. ”Bontida fiind un satulet micut, fara prea multe posibilitati de cazare (cele cateva locuinte care au acceptat sa primeasca tineri in gazda pe perioada festivalului s-au ocupat repede), prima si cea mai viabila solutie fiind campingul. Iar aici, nu pot decat sa-i felicit, din nou, pentru ca au amenajat si o parcare speciala pentru cei care au ales sa doarma in cort.

 

Amenajarea

 

Zona de hamace a fost preferata mea! Flipperele au fost o surpiza placuta, chiar daca am ales sa nu imi petrec timpul acolo, a fost ceva la care nu m-as fi asteptat… Si nu o zic in sensul rau al cuvantului.

 

In ceea ce priveste zona de mancare si bautura, vreau sa-i felicit printr-un paragraf separat, din simplul motiv pentru ca, desi si la alte festivaluri la care am mai participat, acestea functionand tot pe principiul iti cumperi fise si cu ele mergi si platest consumatia, aici nu am avut de stat la coada. Nu stiu de ce, poate din cauza ca au avut multe case de unde sa-ti cumperi aceste fise (doooh). Iar food si drink court-ul, pe langa ca au avut un meniu diversificat, pentru toate gusturile, au fost amenajate cu gust si practic.

 

Am fost extrem de surprins, placut, recunosc, sa vad ca au fost extrem de atenti si la curatenie. Stim cu totii ce inseamna un festival, ce inseamna sa ai mii de oameni intr-un spatiu inchis, unde se serveste bautura si mancare in recipiente de plastic…”, a mai scris Ciulea.

 

Cum s-au enervat unii la ELECTRIC CASTLE: Cozi peste tot, fără locuri de parcare, ploaie și 18 lei un hamburger

Comentarii Facebook