Electric Castle 2015! Oamenii sunt trimiși la autobuze pentru că parcarea e inundată. Coada la autobuze e URIAȘĂ - VIDEO

 

Organizatorii de la Electric Castle recomandă folosirea autobuzelor pentru a ajunge la festivalul de la Bonțida, pentru că parcările sunt inundate. 

 

Folositi busurile EC! Din cauza ploii, terenul de la parcari este foarte moale si momentan accesul este permis doar in P3. Lucram sa imbunatatim acest lucru. Va rugam sa folositi busurile care circula non-stop. Ele opresc direct la intrarea in festival si pot fi luate de la Cluj Arena”, scriu organizatorii.

 

La Cluj Arena e altă bătaie de joc. Oamenii, plătitori de bilete mai scumpe față de anul trecut, au stat joi la coadă la autobuz circa 4 ore. 

 

De la ora 1.30 la 5.30 am asteptat la coada la bus, nu a fost niciun organizator. Dupa 4 ore de asteptare si scandal cu toti nesimtitii am reusit in sfarsit sa urcam intr-un autobuz de max 50 de locuri unde eram peste 70 de persoane. Halal organizare !!! Rusine !!! Doresc sa-mi fie restituiti banii pe abonament. Sa ne scrie organizatorii in ce conditii putem beneficia de restituirea banilor”, a comentat un plătitor de abonament.

 

EC, prima zi a fost faina, dar nota 0 la transport! La intoarcere, ne-am pus la coada la ora 2.00 si am ajuns in Cluj la ora 5! Autobuze putine, imbulzeala multa si vanzatori de bilete neciopliti. Poate va ganditi si voi sa organizati mai bine din seara asta, sa vindeti bilete cat pentru un autobuz, sa nu se mai bage lumea nesimtita de genul basistului de la ROA in fata cu aroganta”, a mai adăugat cineva.

 

Bătaie în NOROI la Electric Castle 2015. FOTO REALE și FUNNY

 

Video: ELECTRIC CASTLE FESTIVAL/ Facebook

Comentarii Facebook