Duminica 25 Septembrie

El este tatăl bănuit că și-ar fi înjunghiat copilul/ UPDATE: A fost găsit - FOTO


Copilul de 8 ani din Cluj, dat în căutare din 25 iulie, a fost găsit înjunghiat în inimă, pe un drum din localitatea clujeană Lita. Copilul era în mașina tatălui său, care era și ea căutată. 

Căutăm cu disperare fiul sorei mele Annamária Takács, care a dispărut împreună cu tatăl lui Takacs Gyorgy în data de 25 iulie 2020. Erau cu un Logan Stepway gri cu numărul: CJ 20 FYU. Dacă aveți informații vă rugăm să sunați la 112”, a scris mătușa băiatului.

Culmea este că luni seara cineva a văzut mașina, dar nu a sunat la 112.

116436993_10157723068197987_8182792857565373529_n.jpg

Marți dimineața mașina a fost găsită, iar copilul pe banchetă fără suflare. Tatăl acestui este acum căutat cu câinii de urmă. Se presupune că și-a pus capăt zilelor.

461249_106359642832465_20943077_o.jpg

Vezi AICI imagini de la locul unde a fost găsită mașina.

La data de 26 iulie a.c., o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl aceștia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

La data de 28 iulie a.c.,  minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.

Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor”, a precizat Poliția Cluj.

Conform informațiilor oficiale, copilul a stat cu tatăl lui din luna iunie, fiind plecați în Ungaria. La revenire acasă, sâmbătă, bărbatul și-a găsit fosta soție cu concubinul, lucru care l-a înfuriat, Nu a mai lăsat copilul acasă și a zis că revine, ceea ce a panicat-o pe mamă.

Aceasta a depus plângere la Poliție, iar anchetatorii clujeni au început căutările. Mașina a fost identificată cu ajutorul unor camere de supraveghere și autoturismul a fost dat în consemn la toate secțiile de poliție din județ. Din păcate de sâmbătă seara și până marți nu a fost găsită.

Acum, mama este în depresie și amenință că se aruncă de la balcon, fiind păzită de polițiști pentru a se evita o nouă tragedie.

Comentarii Facebook