Cluj: Copilul care a dispărut alături de tatăl său a fost găsit mort, înjunghiat în inimă - VIDEO și FOTO


UPDATE (20.20)

Bărbatul a fost prins, dar a încercat să se sinucidă înainte de a fi reținut.

---------------------------

Copilul dat dispărut în urmă cu două zile, de la Cluj, ar fi fost găsit mort pe bancheta mașinii.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul ar fi fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său, în zonă localității Lita, județul Cluj. 

Tatăl este în continuare dispărut și căutat de polițiști. În acest moment se fac cercetări pentru neglijență sau omor. Se pare că minorul a fost înjunghiat în piept, iar tatăl este căutat în zonă cu ajutorul câinilor specializați. 

Poliţia a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla împreună tatăl său, din data de 25  iulie a.c.,ora 22.20. 

El este tatăl bănuit că și-ar fi înjunghiat copilul. Acum este căutat - FOTO

De asemenea, din data de 25 iulie a.c, tatăl minorului nu a mai putut  fi contactat. 

WhatsApp Image 2020-07-28 at 14.08.54.jpeg

----------------

UPDATE

La data de 26 iulie a.c., o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl aceștia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

La data de 28 iulie a.c.,  minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.

Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor”, a precizat Poliția Cluj, care l-a dat în urmărire pe tatăl copilului, principalul suspect.

Conform informațiilor oficiale, copilul a stat cu tatăl lui din luna iunie, fiind plecați în Ungaria. La revenire acasă, sâmbătă, bărbatul și-a găsit fosta soție cu concubinul, lucru care l-a înfuriat. Nu a mai lăsat copilul acasă și a zis că revine, ceea ce a panicat-o pe mamă.

Aceasta a depus plângere la Poliție, iar anchetatorii clujeni au început căutările. Mașina a fost identificată cu ajutorul unor camere de supraveghere și autoturismul a fost dat în consemn la toate secțiile de poliție din județ. Din păcate de sâmbătă seara și până marți nu a fost găsită.

Acum, mama este în depresie și amenință că se aruncă de la balcon, fiind păzită de polițiști pentru a se evita o nouă tragedie.

Comentarii Facebook