El e ”meseriașul șoselelor”! La Jucu, pe DN 1C, îi bagă în sperieți pe ceilalți șoferi - VIDEO

 

Un șofer a fost filmat pe DN 1 C, la Jucu, în timp ce făcea o depășire extrem de riscantă, forțând alt șofer să iasă pe acostament.

 

Scena a fost inclusă într-un clip realizat pentru site -ul trafictube.ro și care surprinde mai multe nereguli din trafic. 

 

Șoferul a depășit mai multe mașini în cascadă, iar un conducător auto care venea din sens opus a fost forțat să încetinească și să iasă pe acostament (minutul 1.22).

 

Utilizatorii trafictube.ro i-au criticat foarte aspru pe acești șoferi care pun în pericol traficul. ”Cata prostie intr-un singur clip… Ai un mare plus ca ni-i arati sa ne ferim de ei, dar as prefera sa nu am posibilitatea de a-i intalni”, a scris cineva. 

 

Nu stiu de ce, dar faza prezentat pana la secuna 0:10 imi este cunoscuta, ca sa zic asa. In momentul in care unul e prins pe TT in filme diferite, deja are o problema. Pentru unii e o chestiune de timp pana-i scoate descarcerarea de undeva”, a completat un alt utilizator.

 

In Spania, daca te feresti de vitezomani si calci pe acostament… ai toate sansele sa UCIZI un motociclist!”, a mai scris cineva.


Comentarii Facebook