El e cel mai ”țăran” taximetrist din Cluj: ”Și ce dacă ți-am lovit oglinda? Te bag ...” - Vezi CONTINUAREA - FOTO

 

Un clujean a trăit o experiență memorabilă cu un taximetrist de la firma Terra Fan, care i-a lovit oglinda de la mașină, în zona semaforului din Piața Unirii, de la Melody. 

 

Astazi am sa va spun de ce eu nu o sa mai pun piciorul in vreun taximetru de sub tutela Terra Fan… Si sa stiu ca-s in desert, pierdut si la un moment dat apare o cisterna cu apa potabila, care are lipit pe ea abtibildu’ cu Terra Fan. Mai bine mor acolo sau, mai rău, chem un Student Taxi”, și-a început Dan Ciulea povestea pe blogul său.

 

Luni, 15 aprilie, în jurul orei 18.00, în zona semaforului de la Hotelul Melody, un taximetrist i-a agățat oglinda de la mașină. ”Ma dau jos, merg sa discut cu omul, ii spun ce o facut, iar el, plin de miserupism, imi raspunde nonsalant: Si ce-i? Sincer, nu aveam absolut nimic, daca omul realiza ce a facut. Daca zicea si el acolo: Ba, nu am apreciat distanta… E totul OK?

 

Dar nu, el, taximetristu, cu indicativu’ 47 (sau 74) nu mai stiu exact, nu il intereseaza de ceilalti participanti in trafic. Mai mult, a plecat aproape calcandu-mi piciorul drept, urland, deranjat de faptul ca i-am atras atentia, in timp ce demara, catre mine: Tarane te…”, a descris Ciulea scena, care s-a terminat cu o înjurătură de mamă.

 

Șoferul clujean a sunat la dispeceratul Terra Fan, în speranța că i se va face dreptate și că reprezentanții firmei vor lua măsuri. ”Ei bine, dispecera, mi-a raspuns ca sa ma duc la politie, daca s-a intamplat un eveniment in trafic. Am insistat in inocenta mea: Ma scuzati, dar Terra Fan tolereaza astfel de soferi, astfel de comportament a soferilor in trafic? In ideea ca, poate, cumva, fiind prinsa cu comenziile, nu a inteles ce tocmai i-am explicat… Dar nu, a inteles foarte bine, doar ca, din discutie, a lasat sa se inteleaga ca nu-i intereseaza”, a mai spus bloggerul.

 

Dan Ciulea s-a decis să îl urmărească pe taximetrist și l-a ajuns ”la semaforul de pe calea Floresti, m-am dat jos sa-i fac poza la numarul masinii. Domnul, extrem de plin de sine, s-a dat jos si a zis sa-i fac poza si lui. Asadar, daca-l vedeți in trafic, evitati-l! Pentru ca eu, am sa-l evit, atat pe el, cat si firma  de taximetre Terra Fan, cea care tolereaza, astfel de soferi!”, a concluzionat clujeanul pe blog.

 

 

 

Foto: ciulea.ro

Comentarii Facebook