Ei sunt clujenii bănuiți că ar fi înjunghiat sâmbătă un tânăr într-o stație CTP din Cluj-Napoca! Au fost surprinși pe camerele de supraveghere Vezi FOTO


Cei doi  bănuiți a fi agresorii care au înjunghiat sâmbătă un tânăr în stația de autobuz de pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca au fost surprinsi pe camerele de supraveghere din Iulius Mall. Ancheta este în derulare, iar polițiștii analizează acum imaginile.

Sâmbătă, în jurul orei 15:00, un tânăr a fost înjunghiat într-o stație de autobuz de pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor preliminare obținute de polițiști, tânărul se afla într-un mijloc de transport în comun când a fost abordat agresiv de doi bărbați. 

Deși motivele acestui conflict nu sunt încă clare și urmează să fie stabilite în cadrul investigațiilor, se pare că altercația a escaladat rapid. La coborârea din mijlocul de transport, cei doi bărbați l-au atacat pe tânăr cu un obiect contondent, provocându-i răni grave.

Cei doi bătăuși sunt căutați de Poliție pentru a fi trași la răspundere! În urma incidentului aceștia ar fi mers la mall, în timp ce victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre o stare conflictuală înregistrată pe strada Teodor Mihali, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, în timp ce se afla  într-un mijloc de transport în comun, pe motive ce urmează a fi stabilite de polițiști în cadrul cercetărilor, ar fi fost abordat în mod agresiv de către doi bărbați, iar ulterior, la coborârea din mijlocul de transport în comun, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați cu un obiect contondent.

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În aceste momente sunt efectuate cercetări pentru depistarea cu celeritate a persoanelor bănuite și dispunerea măsurilor legale, față de acestea”, au declarat reprezentanții IPJ pentru Știri de Cluj, sâmbătă. 

ff.jpeg

Comentarii Facebook