Efectele TAIFUNULUI din Dej. Acoperișurile au fost spulberate ca niște bucăți de carton - VIDEO


Peste 100 de solicitări au fost înregistrate pentru intervenția pompierilor ca urmare a fenomenelor meteo extreme care au avut loc în zona Dej.

Unsprezece echipaje de pompieri, din cinci subunități ale ISU Cluj răspund în aceste momente solicitărilor venite din partea cetățenilor din municipiul Dej (strada Fragilor, 1 Mai, Aurora, s.a.), precum și din localitățile Bonțida Iclod, Mica, Cășeiu, Apahida, Cuzdrioara, Mintiu, Gherlii Gherla, Sic și Petea.

Au fost înregistrate solicitări privind acoperișuri sau elemente de construcții doborâte de vântul puternic, precum și arbori căzuți la pământ. De asemenea, rețeaua de distribuție a energiei electrice a fost afectată, pentru refacerea căreia intervin în teren echipe ale furnizorului de utilități.

Până în acest moment nu au fost persoane rănite.

Sesizarea Ro-Alert pentru Dej a venit după o jumătate de oră de la începutul furtunii. ”ANM a emis avertizarea pentru fenomenele COD ROȘU la ora 18.54. Iar mesajul Ro-Alert, care a fost direcționat pe raza localităților vizate, a fost transmis la ora 19.01”, a precizat ISU Cluj.

Peste 100 de solicitări au fost înregistrate pentru intervenția pompierilor ca urmare a fenomenelor meteo extreme care au avut loc în zona Dej.

WhatsApp Image 2021-07-31 at 20.45.17.jpegWhatsApp Image 2021-07-31 at 20.45.16 (1).jpegWhatsApp Image 2021-07-31 at 20.45.16.jpeg

Comentarii Facebook