Editura Eikon din Cluj a castigat marele premiu la Targul Gaudeamus


Editura Eikon a fost castigat locul I pentru cea mai reprezentativa editura la editia a XIII-a a Targului de carte "Gaudeamus" Cluj-Napoca, desfasurat in peerioada 28 martie - 1 aprilie.

"De asemenea, tot editura noastra a primit trofeul pentru cea mai ravnita carte in cadrul acestui targ: "Coruptia spirituala. Texte social-teologice" de Mitropolitul Bartolomeu Anania.

Este pentru prima data cand o editura din Transilvania primeste trofeul "Gaudeamus" pentru cea mai reprezentativa editura, premiile fiind acordate in urma voturilor publicului participant la eveniment", a precizat Vasile George Dancu, director fondator Editura Eikon.

Editura Eikon a primit locul II, anul trecut, la categoria "Cea mai reprezentativa editura", iar la sectiunea "Cea mai ravnita carte a targului" a mai fost premiata in cadrul editiilor precedente: "Dragostea si vantul. Glose la Memoriile lui Valeriu Anania" de Aurel Sasu (editia a XII-a – 2011) si "Arta de a muri" de Mircea Eliade (editia a VIII-a – 2007).

"Credem ca este important ca au ramas aceste distinctii la Cluj si vom face tot posibilul ca aceasta editura puternica sa devina o adevarata institutie editoriala a Clujului, a Transilvaniei si a Romaniei", a afirmat si Valentin Ajder, director fondator Editura Eikon.

 

Cartea Mitropolitului Bartolomeu "Coruptia spirituala", lansata la Targul de Carte "Gaudeamus"

Comentarii Facebook