Ediția aniversară a Zilelor Clujului! Cel mai așteptat eveniment al toamnei va avea loc săptămâna aceasta


Săptămâna aceasta începe a X-a ediție a Zilelor Clujului! Așadar, clujenii sunt invitați, cu mic cu mare, să se bucure în cele patru zile de festival de evenimentele de neuitat ce vor avea loc în peste 30 de locații din oraș. Ediția din acest an a Zilelor Clujului este o ediție aniversară și va avea loc în perioada 6-9 octombrie. 

Peste 100 de evenimente în peste 30 de locuri din oraș sunt pregătite să ofere experiențe inedite. Clujenii sunt așteptați la evenimentele programate în Piața Unirii, Parcul Central, pe Bulevardul Eroilor și strada Potaissa, în Piața Muzeului, în campusul USAMV, la bazele sportive din Mănăștur și Gheorgheni, în Piața Karl Liebknecht, Iulius Parc, pe strada Napoca și în multe alte locuri din oraș. Singura întrebare care rămâne: Cum alegem între atâtea activități faine?!

PMCJ1631_.jpg

Ca în fiecare an, întreaga comunitate a contribuit la conturarea programului Zilelor Clujului. Au fost primite peste 300 de propuneri de activități sau evenimente care să aibă loc în cadrul festivalului. Rezultatul final? O multitudine de evenimente diverse și colorate, pentru cei dornici de aventuri și cunoaștere. Știm că e greu să alegeți, de aceea vă sugerăm noi câteva la care e musai să ajungeți: 

 • Spectacolul de drone, video mapping și artificii, de vineri seara, din Piața Unirii. Spoiler: se va lăsa cu multă emoție; 
 • Seara de teatru și seara de muzică clasică, care vor reuni cele mai importante instituții de cultură din orașul nostru: Teatrul Național Cluj-Napoca, Filarmonica de Stat Transilvania, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Opera Maghiară Cluj-Napoca și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”
 • Mult așteptatele concerte din Piața Unirii, Piața Muzeului, Parcul Central și Iulius Parc unde vor urca pe scenă artiști unul și unul
 • Festivalul Gastronomic și Festivalul de Vin în Parcul Central 
 • Regalul folcloric: cântec și dans tradițional
 • Ziua interacțiunii om-animal în campusul USAMV
 • Activități pentru întreaga familie în zonă de aventură din Parcul Central
 • Parada Zilelor Clujului pe Bulevardul Eroilor, alături de personaje fantastice și animație stradală
 • Tabără istorică pe strada Potaissa pentru cei ce își doresc să simtă pe viu 
 • Activități diverse în bazele sportive: muzică, dans și alte surprize
 • „My Fair Lady”, spectacol de operă în Piața Karl Liebknecht 

Creat în jurul jocului de cuvinte „mai mult, mai multe”, conceptul din acest an va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene. Broșura ce conține programul complet al evenimentelor poate fi găsită AICI

Zilel Clujului sunt organizate de Primăria Cluj-Napoca împreună cu o serie de companii private – Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca NTT DATA Romania, Vodafone Romania, Accesa, Ursus, Coca-Cola, Coral Impex, Autoworld – Dealer Autorizat Volvo, Moldovan Carmangerie, Farmec, Betfair Romania Development, msg systems Romania, Avangarde Software, PMA Invest.

Comentarii Facebook