Duminica 28 Aprilie

E oficial! Străzile Kogălniceanu, Universității și Iuliu Maniu vor fi pietonale


În urma ședinței comisiei de circulație a Primăriei s-a decis ca străzile Kogălniceanu, Universității și o parte din Iuliu Maniu să devină pietonale, după finalizarea lucrărilor în zonă, anunță primarul Emil Boc.

Astfel, pe străzi vor avea acces doar riveranii, echipajele medicale și aprovizionarea pentru unitățile comerciale dar și autobuzele școlare. 

De asemenea, strada Baba Novac va fi deschisă circulației spre Bulevardul Eroilor, la fel și strada Herman Oberth pe care se va inversa circulația, accesul fiind făcut acum dinspre strada I. C. Brătianu, spre bulevardul Eroilor.

Primarul a mai precizat că strada Avram Iancu se păstrează exact cum este acum.

„Comisia de circulație a municipiului Cluj-Napoca, cu unanimitate, a adoptat decizia de pietonalizare a străzilor Kogălniceanu, Universității, Iuliu Maniu, după cum urmează:

Accesul pe aceste străzi va fi permis doar riveranilor. Inclusiv autobuzele școlare vor putea intra pe străzile Kogălniceanu-Universității, doar pentru a aduce și a prelua elevii spre/de la școală.

Iar în privința străzii Iuliu Maniu, aceasta va fi pietonalizată de la Piața Unirii și până la strada Baba Novac.

De asemenea, s-a luat decizia ca strada Baba Novac să rămână deschisă traficului, pentru a face legătura între străzile Avram Iancu și Bulevardul Eroilor”, a anunțat edilul. 


Comentarii Facebook