După vicepremierul Sevil Shhaideh, numele lui Liviu Dragnea apare în dosarul Belina. Liderul PSD va fi audiat de DNA



Numele președintelui PSD, Liviu Dragnea, apare în dosarul Belina, iar liderul social-democrat ar urmasî fie audiat la sediul DNA.

Asta după ce procurorii DNA au cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru cercetarea ministrului Rovana Plumb. Apropiată a lui Liviu Dragnea, Plumb este bănuită de complicitate la abuz în serviciu în dosarul Belina, potrivit realitatea.net.

Vicepremierul și ministrul dezvoltării, Sevil Shhaideh, a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu în același dosar. Cei doi miniştri sunt suspectaţi că au transferat ilegal părţi din Insula Belina şi braţul Pavel din proprietatea statului la Teldrum, firmă în spatele căreia ar sta Liviu Dragnea.

PSD a dat publicității prima reacție oficială după punerea sub acuzare a vicepremierului Sevil Shhaideh.

Suntem pur și simplu stupefiați! În plin scandal național ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susținut de înregistrări, filmări, declarații incendiare din interior, scandal care este preluat până și de presa internațională, rămășițele fostului binom, în loc să-și prezinte în bloc demisiile de urgență, continuă bătălia nu numai împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, ci pur și simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăți, fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică și nu în ultimul rând pentru asanarea instituțiilor statului”, se arată într-un comunicat al PSD, semnat de secretarul general Codrin Ștefănescu.

Comentarii Facebook