După dezvăluirile recente cum că Dana Nălbaru, dar și George Florescu s-au pocăit, iată că încă o vedetă a decis să se alăture crezului


Mai multe vedete românești au ales au ales să se pocăiască în ultima perioadă. Spre exemplu, fostul decar clujean al naționalei, George Florescu a luat această decizie în urmă cu un an, în timp ce fosta solistă a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru a fost botezată recent, la vârsta de 33 de ani. 

Iată că la această listă se adaugă și Marian Aliuță, fostul mijlocaș în vârstă de 45 de ani, care a jucat la echipe precum Steaua, Farul, Sheriff Tiraspol sau Rapid, a ales să adere și el la această credință, alături de soția lui, chiar la începutul lunii aprilie a acestui an. 

Fostul fotbalist a recunoscut, în trecut, că a păcătuit de mai multe ori, înșelându-și partenera de viață. 

„Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. 

S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a declarat atunci Marian Aliuță

pocaiti 3.jpg

Marian Aliuță a ales să meargă pe calea pocăinței, după ce a avut mai multe probleme. Fostul jucător de fotbal a spus că este de părere că niciodată nu este prea târziu pentru un nou început.

„Am avut niște încercări, niște probleme financiare și m-am dus către Biserica Română, de acolo de unde venim cu toții. Pot să spun că am avut o rugăciune mai aprinsă către Dumnezeu și i-am cerut anumite lucruri. M-am și certat cu Dumnezeu și i-am spus că mi-a dat milioane de euro, i-am cheltuit și am zis, la final, că dacă îmi mai dă o șansă o să dau o casă unui om cu probleme, dar am zis că nu dau casa până nu o să vină un om să îmi spună ce am vorbit cu el.

La câteva zile a venit cineva acasă la mine, neștiind că el este păstor și după ce a avut slujba de seară a adormit cu copii în mașină. A două zi a venit la mine și a cerut să îi dau o casă în rate, după ce a visat. L-am refuzat, mi-a mulțumit și a plecat. Apoi, a venit un frate de al lui și mi-a zis toată taina pe care a avut-o cu Dumnezeu în biserică”, a dezvăluit fostul fotbalist.

Comentarii Facebook