Duminica 28 Aprilie

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a dezvăluit de ce a ales să se pocăiască și să se retragă din lumea showbiz-ului


Solista arhi cunoscutei trupe de muzică pop Hi-Q, care reușea să facă furori în România anilor 2000, a făcut niște dezvăluiri șocante în cadrul unui podcast unde a fost invitată, recent. Fosta cântăreață a explicat și de ce evită aparițiile în emisiunile mondene.

Dana Nălbaru s-a retras treptat în ultimii ani din lumea showbiz-ului. Ea este încă activă pe internet, însă, apare doar când are ceva de promovat, precum afacerea cu prăjituri pe care fosta artistă o deține. Soția lui Dragoș Bucur a fost prezentă în podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”, unde a vorbit despre lucruri neștiute până acum despre viața ei personală. Fosta solistă a trupei Hi-Q a descris cum totul s-a schimbat în anii în care n-a mai apărut pe micile ecrane.

Dana Nălbaru a dat cărțile pe față și a recunoscut că nu și-a dorit să fie persoană publică, așa că a ales să dispară din peisaj.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a fosta solistă în podcastul lui Mihai Morar.

Cântăreața a evitat ani la rând să mai apară la TV, pentru că și-a dorit să meargă pe calea credinței. S-a pocăit la 33 de ani, când și-a dat seama ce mult înseamnă Iisus pentru ea. 

„În momentul în care am ales să ies din lumina reflectoarelor am făcut-o treptat. E greu să ieși dintr-o zonă pe care o cunoști foarte bine. A trebuit să mă reconstruiesc și am descoperit multe lucruri despre mine. L-am descoperit pe Dumnezeu. Schimbările în viața mea s-au produs în urmă cu 7-8 ani. Am descoperit că îmi place viața fără să mă cunoască lumea. (…) Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt un om extrem de împlinit!”, a relatat fosta interpretă.

Aceasta a recunoscut că-și dorește să se pocăiască mult mai mult, pentru că vrea să-l facă pe Iisus mândru de ea. „Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a mai recunoscut Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a povestit despre experiența cruntă în care a fost la un pas să-și piardă copilul

Fosta solistă de la Hi-Q a povestit emoționată că băiețelul ei a trecut prin clipe dificile, acum un an, și a fost nevoit să treacă printr-o operație grea. Atunci a fost momentul când Dana a crezut că-și pierde copilul și s-a refugiat în credința față de Dumnezeu.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. (…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a explicat cântăreața.

Întrebată despre o posibilă reuniune a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru a precizat din nou că nu mai dorește să urce pe scenă, ci preferă să spele rufe. Întrebată ce ar scrie pe cartea ei de vizită, artista a răspuns: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

Comentarii Facebook