Joi 7 Iulie

După ce i-au amendat că nu au extinctor și trusă medicală, motocicliștii s-au CONFRUNTAT cu Poliția Rutieră - FOTO


Motocicliștii clujeni s-au confruntat cu Poliția Rutieră, după scandalul truselor medicale și a extinctoarelor, pe care bikerii trebuie să le aibă la ei, dar nu au unde să le pună.

Poliția Rurieră i-a invitat pe motocicliști la o cafea. ”Am dezbătut subiecte legate de siguranța motocicliștilor, abaterile săvârșite de aceștia sau de către conducătorii auto și am lămurit treaba cu trusa medicală, triunghiurile reflectorizante și stingătorul de incendiu. 

Altfel spus, noi am avut parte de o întâlnire în care am împărtășit experiențe comune, sfaturi și idei cu cei care reprezintă un segment deosebit al participanților la trafic.

Ne-a făcut plăcere să revedem reprezentanți ai comunității moto și ne dorim să participăm la cât mai multe activități pentru siguranța acestora.

Alături de noi au fost prezenți partenerii noștri de la Transilvania Bikers și președintele comunității Moto Cluj”, spun polițiștii..

Motocicliștii au fost reprezentați de avocatul Paul Sorinca, vicepreședintele Transilvania Bikers M.C. 1990 Cluj: ”Au fost abordate inclusiv discuțiile privitoare la necesitatea deținerii triunghiurilor reflectorizante, stingătorului și trusei medicale de către motocicliști. Discuțiile au fost productive și comunitatea moto va fi informată în legătură cu acest aspect!”. 

Poliția Rutieră i-a ”rupt” pe motocicliști cu amenzi, pentru că făceau zgomot în zonele de locuințe. Pentru că era greu să îi prindă în flagrant, rutieriștii au declanșat o campanie de sancționare a ”bikerilor” pentru nedeținerea unei truse medicale, a unui extinctor sau a triunghiurilor reflectorizante, lucruri cerute de lege. 

Apele s-au mai calmat, iar neoficial motocicliștilor li s-a transmis să nu mai deranjeze liniștea oamenilor, pentru a avea parte de ”liniște”.

Comentarii Facebook