Duminica 28 Aprilie

Duminică însângerată la Cluj. Accident cu doi morți la Izvoru Crișului - FOTO


Un accident cu doi morți s-a produs duminica dimineata, în jurul orei 8.20, pe drumul Cluj - Oradea.

Din primele informații, polițiștii au constat că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), la km 522. 

Din nefericire, în urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat.

Cercetările sunt în desfășurare, iar traficul este blocat pe ambele sensuri, anunța anchetatorii.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin la acest grav accident rutier, petrecut pe raza localității Șaula, comuna Izvoru Crișului. În accident au fost implicate o autocisternă și un autoturism puternic avariat.

În autoturism se aflau încarcerați un bărbat și o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viața. Referitor la autocisternă, nu sunt raportate scurgeri de carburanți, întrucât aceasta era goală.

Acționăm la fața locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ”, precizează salvatorii.

----------------------------

UPDATE

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ.

Comentarii Facebook