Dulăii din Feleacu au mușcat un tânăr care alerga - FOTO SOCANTE


Un bărbat a fost atacat în Feleacu de mai mulți dulăi în timp ce alerga. 

Din păcate, o nouă victimă a cainilor lui Vasile Corcea (Bogdi) o vedeți în poza. Dacă nu ieșeam mai mulți să-l apărăm pe acest om, nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi putut întâmplă.

Acest eveniment nefericit s-a întâmplat duminică.

Chiar nu pot sa înțeleg de ce nu se pot lua măsuri în privința  acestor câini deosebit de periculoși (haitei de câini mai bine zis), s-au mai ales proprietarului. 

Acești câini, vreo 8 la număr sunt în permanență pe strada, la noi la poarta și sunt foarte foarte agresivi. Este revoltător ce se întâmplă de cel puțin 3 ani și nu se ia nicio măsură”, relatează un martor la incident.

I s-au dat amenzi de ordinul sutelor de mii și degeaba, le-a plătit când a putut și continuă să țină tot mai mulți câini care sunt liberi toată ziua. Nu știu de unde ii tot aduce, pe lângă că anul trecut au tot fătat cățelele. Oricum are susținere mare de sus, pentru că toată lumea știe de această persoană și nu se iau măsuri clare. Amenzile cel puțin pe noi nu ne încălzesc, deoarece câinii sunt tot acolo și mai mulți și mai răi. După ce a sunat la poliție domnul mușcat, într-o oră a venit stăpânul lor, a pus 2 câini în portbagaj și a plecat cu ei. Îmi pare rău că nu l-am văzut mai repede să-l filmez. Așa că e foarte bine informat când e reclamat și încearcă să ia măsuri de moment”, a mai spus un localnic.

241627790_4121210548007926_6372735724496583616_n.jpg

Comentarii Facebook