Dubă de poliție parcată direct pe trotuar. Vezi cum se justifică Poliția FOTO


Un clujean a surprins o dubă de poliție parcată direct pe trotuar, peste strada de sediul AJOFM, de pe strada George Coșbuc. Cetățeanul a cerut Poliției să îi arate seria și numărul procesului verbal al contravenției pentru șoferul mașinii.

In data de 05/11/2013 ora 8:00 am oprit la AJOFM Cluj str. G. Cosbuc, unde am observat vizavii parcata in intregime pe TROTUAR o masina a Politiei Locale cu nr. inmatriculare CJ 74 CLC. La plecare, la 8:12 masina se afla tot acolo.

Rog procedati la identificarea angajatului DVS. care a parcat pe trotuar incalcand astfel art. 1. alin. 2 din HCL 149/2009.

Rog sa comunicati in raspuns seria si nr. procesului verbal de contraventie pt. verificari ulterioare.

Cum doriti ca cetatenii orasului sa respecte acest HCL, daca tocmai cei care ar trebui sa impuna respectarea ei, o incalca?”, scrie clujeanul nemulțumit pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Direcției Poliției locale i-au răspuns cetățeanului, spunându-i că mașina se afla în misiune ordonată pe acea stradă.

Va informam ca autospeciala cu numarul de inmatriculare CJ 74 CLC, apartinand Directiei Politia locala, in data de 5.11.2013 se afla in misiune ordonata, in zona strazii George Cosbuc.

Pentru mai multe detalii privind misiunea va invitam la sediul Politiei locale. Precizam ca autospeciala era parcata pe trotuar pentru a nu bloca o banda de circulatie, situatie care ar fi perturbat traficul rutier”, i-au transmis reprezentanții Direcției Poliției locale.

Comentarii Facebook