”Drum lin spre cer!” - Cei doi polițiști, soț - soție, morți la Cluj, vor fi conduși pe ultimul drum


Ana Maria şi Lucas aveau o viaţă înainte, erau realizaţi profesional şi urmau să devină părinţi. Viețile lor au fost curmate duminică, 25 iunie, la Izvoru Crișului, în urma unui tragic accident de circulație.

Polițista era gravidă în 4 luni. Cei doi se căsătoriseră civil în urmă cu câteva săptămâni în Vaslui. Destinul lor s-a curmat tragic în localitatea Şaula din judeţul Cluj. Cei doi plecaseră de la Cluj Napoca şi se îndreptau către Oradea pentru o zi de relaxare. Într-o curbă, poliţistul de 23 de ani a pierdut controlul volanului din cauza șoselei umede și a vitezei, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autocisternă. Impactul a fost teribil. Cei doi poliţişti au rămas captivi între fiarele maşinii și au fost găsiți decedați de echipajul de la descarcerare ! 

"Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul tânărul de 23 de ani, precum şi a pasagerei din autoturismul acestuia în vârstă de 24 de ani", a declarat Iulian Timsa, IPJ Cluj. De cele mai multe ori impactul lateral este nimicitor. Dacă în cazul unui accident frontal o parte din şoc este preluat de motor, în această parte a maşinii singurul lucru care poate proteja pasagerii este acest stâlp dintre portiere. Mult prea slab mai ales în cazul unui impact cu un autovehicul mult mai mare. Martorii au fost împietriţi de durere. La fel şi colegii lor de breaslă. Cei doi aveau nunta religioasă programată în august, iar femeia ar fi fost însărcinată în trei luni. Drum lin spre cercuri

Înmormântarea agenților va avea loc în satul Șandru, comuna Sânpaul, județul Cluj miercuri, 28 iunie, la ora 14:00. ”Cine vrea să depună o coroană, o floare pentru acești îngerași, o pot face la capela din localitate. Reprezentați ai grupului civic Diaspora Europeană vor participa la funeralii, sincere condoleanțe familiilor îndurerate”, spun cei din Diasporă.

Sursa: Observator, InfoHuedin, Digi24… 

Comentarii Facebook