Drum cu 6 benzi: Propunerea unui inginer care a lucrat în Emirate pentru traficul din cartierul Bună Ziua

 

Un inginer care a lucrat în ”Emirate” propune construcția unei noi străzi, în cartierul Bună Ziua, ce ar putea fi extinsă pe viitor la 6 benzi. 

 

Stimate domnule primar, Prof. Emil Boc 

 

Supun atentiei dumneavoastra o alta varianta pentru rezolvarea traficului pe str. Buna Ziua .

 

Constructia unei artere pe 4 benzi care pleaca de la giratoriul Faget pana in str. Romul Ladea .

 

Avantaje :

 

1.Se evita marile probleme de trafic pe str. Buna Ziua pe timpul lucrarilor. Inclusiv in capatul din spre str. Brancusi, unde se vor ridica mari probleme de expropriere.

 

2. Se simplifica problema expropierilor.

 

3. Noua artera giratoriu - Romul Ladea poate deveni o coloana vertebrala pentru noi constructii (avizele de constructii sa tina seama de o eventuala largire la 6 benzi - trebue privit in viitor)

 

4. Str. Buna Ziua sa fie reamenajata si care va ramane in cea mai mare parte pentru riverani.

 

Sunt nascut in Cluj, liceul terminat la actualul Racovita, si facultatea de Mecanică (atunci) pe Baritiu. In 1965 am plecat din Cluj cu treburile de serviciu. Pentru un roman am colindat lumea asta un pic. M-am retras din activitate ultima data dupa 15 ani cand am lucrat in Emirate in petrol. Sunt unul din pionerii de baza al petrolului romanesc din Marea Neagra.

 

Dupa tot ce am vazut in lumea asta spun cu toata taria ca SUNT MANDRU DE CLUJUL NOSTRU SI VA MULTUMESC PENTRU CE ATI FACUT , FACETI SI VETI FACE PENTRU CLUJ .

 

Cu respect, Paul Dorin Berbecaru”, a scris inginerul pe site -ul domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook