Joi 20 Ianuarie

Droguri și PROSTITUATE pe străzile Clujului - FOTO


Joi, 18 martie, poliția și procurorii DIICOT din Cluj-Napoca au efectuat 11 percheziții în casele unor persoane din Cluj, Arad, Satu Mare și Baia Mare.

Activitatea a fost derulată în cadrul unui dosar penal de trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri și efectuarea de operațiuni fără autorizație prealabilă cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.

Prostituție la Cluj-Napoca

În urma cercetărilor s-a sesizat faptul că din 2020 și până în prezent, suspecții ar fi recrutat, transportat și găzduit femei din Satu Mare în Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare sau Satu Mare, unde le-au obligat să se prostitueze.

Una dintre persoanele cercetate este bănuită de comercializarea substanțelor interzise, care ar fi fost consumate atât de cei în cauză, cât și de persoanele care ar fi practicat prostituția.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 13 telefoane mobile, 22 de cartele SIM, 2 memory stik-uri, 2 plicuri cu substanță  albă, 32 de plicuri cu urme de substanță albă, 2 bucăți de substanță solidă albă, un cântar de mare precizie, 3.300 de lei și mai multe înscrisuri”, a mai transmis IPJ Cluj.

BCCO CLUJ 1.jpg

Astfel, 2 bărbați de 25, respectiv 39 de ani, și o femeie, de 24 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

thumbnail.jpg


Comentarii Facebook