Drogata din Florești, condamnată cu suspendare. A lovit mai multe mașini și a fugit de Poliție - VIDEO

 

Tânăra din Florești care în luna octombrie 2017 a făcut ravagii prin Cluj-Napoca, lovind mai multe mașini pe traseul Florești - Calea Turzii, a fost condamnată cu suspendare.

 

În sentința judecătorilor se arată că Alexandra Maria Rogojan a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. În plus, magistrații au dispus ca tânăra să nu mai aibă dreptul de a conduce timp de un an.

 

Alexandra Maria Rogojan are un termen de supraveghere de doi ani şi șase luni, timp în care trebuie să frecventeze ”unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate, program/-e care va/vor fi stabilit/-e de consilierul de probaţiune în baza evaluării iniţiale”. De asemenea, tânăra ”va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 zile lucrătoare în cadrul uneia dintre următoarele instituţii: Primăria Municipiului Cluj-Napoca sau Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca”.

 

Dacă în perioada de încercare va comite alte infracțiuni va executa întreaga sentință.

 

Instanța a conformat ”măsura de siguranţă a obligării la tratament medical care a fost dispusă provizoriu faţă de inculpata ROGOJAN Maria Alexandra, prin încheierea penală nr. 17/31.01.2018 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Cluj”. Poliția a confirmat în 2017 că tânăra a fost depistată pozitiv în privința consumului de droguri în urma testelor de sânge și că nu consumase alcool.

 

Se pare că acuzațiile de distrugere au fost retrase de părțile vătămate, astfel că Alexandra Maria Rogojan nu a fost condamnată și pentru că a lovit mai multe autoturisme în cursa ei infernală pe străzile Clujului.



Comentarii Facebook