Drogat filmat în Mărăști: M-a șocat ce a făcut! Oamenii sunt terorizați și le e frică - VIDEO

 

Un tânăr drogat a fost filmat ziua în amiaza mare în Piața Mărăști. Cel care a filmat spune că astfel de imagini sunt la ordinea zilei și că seara sunt grupuri de drogați pe străzi.

Am filmat acest tânăr de maxim 20 de ani drogat pe strada Fabricii de Zahăr. A stat in ploaie total nemiscat timp de aproximativ 45 minute, cu mainile si degetele încleștate. E plin Marastiul de drogati. 

Seara la Sensul Giratoriu si Piata Marasti sunt chiar și câte 5-6 la un loc lesinati pe jos. Sunt toți de la Pata Rât, din minoritatea romă. Tineri, chiar minori mulți.

Autoritatile nu sunt deloc deranjate de situatie, deoarece de ani de zile nu s-a schimbat absolut nimic. Acești indivizi aflați sub influența drogurilor sunt deosebit de periculoși, capabili de orice, nemaiavand discernamant. Sunt un real pericol pentru cetățeni, dar in special pentru copii pe care-i agreseaza sau jefuiesc cu usurinta”, ne-a semnalat un cititor.

Dacă aveți reclamații de făcut sau aveți informații care pot deveni știri de oriunde din județul Cluj, puteți să le trimiteți pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook